Resnične izpovedi

Zdrava malica v službi

Najini delovniki so dolgi, začinjeni z obilico službenih obveznosti. In ker včasih resnično nimava časa jesti, je dobro, da sva vnaprej pripravljena. Priznava, da sva bila pred leti, ko še nisva imela družinskih obveznosti, malce bolj organizirana in sva si zdravo malico pripravila že doma.

Kaj poslovneža, kot sva midva, jesta med številnimi sestanki?

Če je le možno, imava vedno pri roki sadje. Lokalno, sveže. Za potešitev prve lakote je odlična rešitev. Zato ob sobotah z največjim veseljem zavijeva na tržnico ali pa se ustaviva na kakšni kmetiji in založiva z gajbico domačih jabolk.  

V moji torbici se vedno najde kakšna vrečka suhega sadja ali oreščkov. Pest mandljev ali orehov ”zakrije” najino kruljenje in nama povrne energijo, da se lahko še naprej spopadava z vsemi izzivi, ki nama jih prinaša delovni dan.

Priročni so tudi zdravi krekerji ali piškoti. S slednjimi naju kdaj pa kdaj založi naša varuška Urša.

Ko še nisva imela otrok, nama je uspelo tudi kaj vnaprej skuhati. In sva vzela s sabo v pisarno. Tako nisva imela izgovorov, da nimava časa jesti. Prisegala sva na različne solate, zelenjavne enolončnice, rižoto, ajdovo ali proseno kašo, bulgur z zelenjavo, zavitek z lososom in avokadom, testenine z mocarelo in paradižnikom, riževe spomladanske zavitke (ki sva si jih en-dva-tri pogrela v mikrovalovni pečici) …  

Sedaj, ko imava več podjetij, ko je na najinem urniku še več sestankov, ko hitiva iz ene pisarne v drugo, ko usklajujeva družinsko življenje z ultra hitrim poslovnim, pa nama izjemno prav pride vnaprej pripravljena jed. Bogato ponudbo imajo pri Rio Mare.

Ugotovila sva namreč, da so izdelki Insalatissime idealni za pisarno. En-dva-tri poješ in se nasitiš. Tunina je pravzaprav najina zaveznica, da ne pojeva naenkrat preveč. Je lahko prebavljiva in popolna ob najinem prenatrpanem urniku. Priročna embalaža omogoča, da je okus ohranjen, obenem pa ni zamudne priprave. In vsakič znova si lahko privoščiva drugo različico. Včasih nama ustreza Insalatissime Messicana – Pikant, drugič s koruzo ali fižolom. Odlične so tudi Insalatissime Toscana – Žitarice, Kus kus, Texana … težko bi se odločila, kateri okus nama je najbolj všeč, ker so vsi njami! Vrhunsko so si to zamislili – kombinacijo tunine Rio Mare z dišečo zelenjavo, brez dodatnih konzervansov, z vsemi prehranskimi lastnostmi, ki jih potrebuje najin organizem. Strokovnjaki iz Rio Mare so pravzaprav poskrbeli za zdrav obrok. Konzervirana riba nama s samo nekaj kalorijami priskrbi plemenite beljakovine, omega 3, vitamine in nekaj maščob. Se sprašujete, kaj so to plemenite beljakovine? Bistvene so za gradnjo in regeneracijo tkiva ter nama zagotavljajo, da ostajava zdrava in vitalna skozi celično izmenjavo.

No, in če spremljate najine objave na Facebooku in Instagramu, ste zagotovo zasledili, da so nama izdelki Insalatissime prišli prav tudi že na letalu, v parku, na plaži … Ne želiva se znajti v situaciji, ko nimava ničesar pri roki za malico, ko pa je v današnjem času možno vedno in povsod vzeti s sabo zdrav obrok.

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.