Vlog

Z vami delimo utrinke iz vsakdanjega življenja, nasvete za potovanja ali vsakodnevne “modrosti”:). Ker so potovanja naša velika strast verjamemo, da lahko marsikomu pomagamo z nasveti, predvsem pa premagamo strah in ovržemo mite o tem, da je z veliko otroci težko ali skorajda nemogoče potovati. Izjemno enostavno je, če se le držiš določenih načel in dobro splaniraš vsako pot.

Končno doma po preživeti karanteni na Kajmanskih otokih.
Vsi starši bi morali poznati osnove prve pomoči, ki jih lahko nudimo otrokom. Naj srček bije je prava izbira.
Obsedena s čistočo* Seveda! In zato je Karcher pravi sopotnik:)
Dobrodelnost v Afriki s 2many4granny
Afrika in njena adrenalinska doživetja
Enostavno in zanesljivo plačevanje, kjerkoli na poti – doma in v tujini.
Zakaj je potrebno razpršiti svoje naložbe in kaj nam lahko prinese varčevanje v plemenitih kovinah?
Moč zelišč in teboge, ki jih lahko rešijo.
Priročna malica v Afriki – Argeta pašteta. Pa ne samo v Afriki, vedno na poti.
Zakaj smo se odpravili v Afrikoin kaj smo želeli tam doseči? Nam je uspelo?
Zakaj imajo Terme Snovik zdravilne učinke in kako so sploh nastale? Oglejte si v blogu:).
Vrhunski pogovor in odlični nasveti enega in edinega Komotarja Minute, pred naših odhodom v Toskano. Saj veste – z avtodomom ni tako enostavno, kot z avtomobilom:). #sunliving

Odpotovali smo v Toskano. Tokrat za avtodomom Sun Living, ki smo se ga izjemno veselili zaradi udobja pri vožnji in prostornosti, ki jo tako veliko družinskih članov potrebuje:).
Pri nas je zmeraj vse izjemno čisto. Res izjemno čisto. Takšna sem, takšna je moja narava in drugače ne bi zmogla. Prav zaradi tega imam tudi izjemno izbran okus za čistila in čistilne pripomočke:).
Najina najstareejša hči, Zoja Mija, se je v letošnjem letu prvič podala med šolske klopi.
Odločila sem se, da poravnam svoje zobe. Zakaj in kako sem to storila s popolnoma nevidnim zobnim aparatom, vam zaupam v prispevku.
Letošnje poletje smo preživeli tudi na jadrnici. Prvič smo se odpravili na jadranje in morali smo se dodobra pripraviti, saj je posadka zahtevala kar veliko prostora, dodatno smo morali najti dobrega skiperja in pripraviti dober načrt poti. Kako pa smo spakirali, si oglejte v zgornjem prispevku.