Resnične izpovedi

Za male in velike dame: udobna in mehka oblačila za vse priložnosti

Drage dame, mamice, babice, tete, vzgojiteljice, mladostnice, popotnice, poslovne ženske, nosečnice … tokrat z vami delim moja super spoznanja. Če želite biti vedno urejene, prisegate pa na udobnost, zaupajte LELOSI tako kot jaz. Ob vsaki priložnosti, v vseh letnih časih, zaupajte oblačilom, ki so elastična, se hitro sušijo in so primerna za vse postave. Videti boste fantastično, verjemite mi.

V vseh vlogah ob vseh priložnostih

Spoznali ste me že v različnih vlogah. Kot mamo, poslovno žensko, športnico, partnerico, popotnico in še in še bi lahko naštevala. Moj vsakdan je poln takšnih in drugačnih izzivov in da je moj korak lahkoten, prisegam na udobnost. Ne maram, da me oblačila utesnjujejo, da na sestanku ali govorilnih urah razmišljam, kako me hlače tiščijo, ker sem za malico pojedla eno večjo porcijo dobrot. LELOSI ima v svoji ponudbi pestro paleto oblačil, ki se ‘gibajo’ z mano kadarkoli in kjerkoli. Ko sem pred nekaj dnevi vstopila v pisarno v pajkicah, dopolnjenih s prelepo tuniko, so me vse sodelavke občudovale. No, sodelavca nimam (če odmislim moža :)) … Kot pozorne opazovalke, so ugotovile, da pajkice definitivno niso prosojne in že me posnemajo. Sploh v teh vročih dneh, ko so nam napovedali vročinski val bodo zakon capri. Kljub temu da se bomo zagotovo potile zaradi visokih temperatur in vseh obveznosti, bomo videti najbolje in samozavestno. Da bomo vse naloge uspešno opravile, pa tako ali tako ne dvomimo.

Malo prtljage kljub veliki družini

Ker sem strastna popotnica, sem hvaležna, da njihove pajkice ne zavzamejo veliko prostora v kovčku. In če imaš še veliko otrok, je to velika prednost, kaj ne?! Tako je moj Miha vesel, da mu ni treba ‘tlačiti’ velikih kovčkov, ki smo jih za našo avanturo pripravile dekleta v naši družini, v avtomobil. Tako da me kar poslušajte … 🙂 Če sem iskrena, jih je tudi lahko oprati ročno v kakšnem kampu ali apratmaju, saj se en dva tri posušijo in so ‘ready’ za nove avanture. Ker sem izredno natančna in tudi ne maram gubic na oblačilih ter noro rada likam (no, ja, noro pravzaprav ne, ampak želim, da vsi nosimo zlikana oblačila), mi na dopust po novem ni treba vzeti likalnika. Hurej, še ena stvar manj med prtljago. 🙂

Mali raziskovalci v udobnih oblačilih

In ko že omenjam otroke … Vsi vemo, kako hitro rastejo … Iz meseca v mesec in včasih je treba že v eni sezoni zamenjati celotno njihovo garderobo. Nismo privrženci znanih in prestižnih blagovnih znamk, ker potem bi bila naša denarnica vedno tanjša. Prednost damo raje kakovostnim oblačilom, ki se ponašajo z mehkostjo in udobnostjo. Otroci so ves čas v pogonu in če bi jih pri njihovem raziskovanju ovirala oblačila, bi imeli na dnevnem programu jok in stok. Povrh vsega lahko zadovoljite še tako najbolj zahteven otrokov okus. Motivi so pri LELOSI tako privlačni, da se boste v njih zaljubile tudi same. In včasih je to bil problem … Mame smo našle nekaj ekstra luštnega za svojo hčerko in žalostno odkorakale iz trgovine, ker kaj takšnega ni bilo na policah v naši številki. Naravnost hudoooo je, ker si lahko s hčerkami kombiniramo enaka oblačila in smo videti zvezdniško. ‘Matchy’ pajkice za mamo in hčerko so must, se strinjate?! 🙂 Vzorci so res res čudoviti, sploh ne najdem besed, ki bi opisale tako bogat izbor. Enobarvne, pisane, temnejše, svetlejše, z vijugami, krogci, listki … me ponesejo v najlepše kraje, ki smo jih že družinsko obiskali in se bomo tja še vrnili. 

Kot ste že opazili, pajkice so naši zavezniki v vseh domačih in tujih krajih. Naši zavezniki pri hribolazenju, na morju, v prestolnicah, v gozdu, na kolesarskem izletu, pri rolanju itd. Preživljanje dopusta, prostega časa in počitnic si ne predstavljam brez pajkic, ki so narejene iz raztegljivega materiala. V vseh letnih časih, prisežem. Nepogrešljive so bile na naših zimskih počitnicah na Voglu, prav tako na poletnem potepanju po Parizu. V kampu na morju pa sem za vedno spoznala, da bermuda ter hotty hlač ne zamenjam za nič na svetu. Vedno sem pripravljena za plažo, jutranjo kavico v mestu ali večerni sprehod. No, vsa dekleta smo. Mihi nas res ni bilo treba čakati, samo barvno smo se uskladile in že smo veselo ‘korakale’ ob njem ter prepevale: ”Girls just wanna have fun.” Seveda nam je obljubil za hitrost tudi sladoled in temu se nismo mogle upreti. 🙂

Brez športa ne morem in ne znam živeti

Predstavniki LELOSI bodo zagotovo jezni name, ker vam bom zaupala še nekaj … Njihove pajkice niso ustvarjanje za profesionalno ukvarjanje s športom, brez katerega jaz enostavno ne morem živeti oz. niti ne znam. Ampak jaz sem v njih pretekla že dva maratona in dvignila že večkrat zelo težke uteži na fitnesu, zato lahko samo na ves glas zakričim, da sem izrednooooo zadovoljna, ker so tako raztegljive (kar je seveda dobrodošlo v decembru, ko se vrstijo novoletne zabave z obilnimi pojedinami) in se hitro sušijo.

Prekrasne sanje …

V oblačilih LELOSI imam občutek, da sem svobodna kot ptica. Tudi ko spim, hihihi. Res imam zadnje dni prekrasne sanje in nič se ne zbujam. Zagotovo se vzrok skriva v njihovih pižamah, ki se ponašajo z raztegljivim materialom, ki diha in odvaja vlago. No, mogoče sladko spim tudi zaradi dejstva, ker se že nekaj noči v najino zakonsko posteljo ni prikradel nihče od naših malih navihancev. 🙂 Ali pa zato, ker me mož še vedno po vseh skupnih letih tako zaljubljeno objame za lahko noč. Kakorkoli že, prikupen dizajn in najmehkejši material sta vse, kar rabim po napornem dnevu, ko sem kovala načrte z novimi partnerji, pretekla 20 kilometrov, izdelala novo strategijo za poslovanje, rolala eno uro z otroki, se pregovarjala, kaj se sme in ne sme, pospravila celo hišo, pripravila romantično večerjo za moža … Počiteeeeek … Komaj čakam današnji večerni zmenek z mojo pižamo … 🙂

Za konec pa naj vam izdam, kaj mi je prišepnila njihova ptičica. Zamislili so si najlepšo kolekcijo, po mojem mnenju, do sedaj. Ženstveno, ki bo pobožala naše čute in se bohotila z nežno čipko. Se že veselim udobne elegance, ki se bo kar naenkrat skrivnostno znašla v moji garderobni omari in na meni. Drage dame, saj me razumete, kaj ne?

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.