Resnične izpovedi

Novoletne zaobljube 2many4granny

Očitno se res nekaj premakne v ljudeh, ko se bližajo 40. V meni se zagotovo je. Največji cilj tega leta je zame osebna rast, povezava s seboj in z univerzumom. Prizadevala si bom najti notranji mir, biti bolj hvaležna in srečna sama s seboj. Osvojiti in prakticirati si želim »The Wim Hof method« (naredi link: https://www.wimhofmethod.com/), kar je precejšen izziv in s tem se že dnevno ubadam.

V letu 2021 si želim najti notranji mir, prepoznati več sreče v majhnih stvareh in okrepiti medosebne odnose ter jih dvigniti na višjo raven. Drugi cilj je bolj vaja in praksa, in sicer osvojiti želim kompleksnejše operacije v excelu in nadgraditi poslovno angleščino.

Zadala sem si vsak večer vsaj eno uro branja pred spanjem in spanje ob 22:30 ter vstajanje ob šestih, ko vedno sledita jutranja telovadba ali meditacija. Moja želja je tudi, da bi se udeležila meditacij Vipassana, omislila bi si rada nov tatu in priredila veliko zabavo za moj 40. rojstni dan, najbrž z zamudo, v poletnih mesecih, ko korone ne bo več med nami.

Z družino bomo prakticirali bolj zdravo prehrano, sladkarije smo omejili na sobote, naročamo bio meso, sadje in zelenjavo, črtali smo sokove v celoti in jih zamenjali z vodo in nesladkanim čajem. Gibanje sem si zadala kar šest dni v tednu, vsaj eno uro dnevno. Predvsem pa bom v gibanje veliko vključevala vse otroke, predvsem ob koncih tedna. Skupaj bomo smučali, se sankali, sprehajali, kolesarili, tekli in plavali. Poleti pa povečamo poletne hobije.

Otrokom sem obljubila, da bom vsakemu od njih vsak večer brala vsaj 20 minut. Za ta namen smo zložili njihove knjige na kup in gremo po vrsti. Ker imajo knjig zelo veliko, smo si zadali za cilj, da se v 2021 prebijemo skozi prav vse. Prebrana knjiga dobi nalepko »prebrano« in gre v omaro. Obljubili smo si, da bomo v letu 2021 dvakrat na dan zobe zraven klasičnega umivanja tudi nitkali in uporabili dodatno zobno ščetko za medzobne prostorčke in ustno vodico.

Čeprav zelo nerada kuham (rada pa pečem sladkarijeeeeee, kar bo v letu 2021 precej omejeno), sem se obvezala, da en dan v vikendu kuham izključno jaz. Moža bom sicer kar s težavo spravila od njegovega najljubšega hobija, a tak je dogovor 😊 Kar se tiče hiše, sva si za cilj postavila končati še malenkosti, ki so ostale, to je pergola in ureditev prijetnega ambienta z zvočniki, ležalniki in lučkami. Končati ograjo za hišo in posaditi drevo ter popraviti asfalt na parkirišču in dohodno potko (slaba izvedba).

Poslovno smo si za letos zadali širitev Minicityja v tujino, zagon aplikacije MyNanny in uspešno rast prodaje pri podjetju Lab4Pay. Zagnala bova podcaste na 2many4granny. No, kar smeli cilji, potrebno bo veliko motivacije, dela in nekaj sreče.

Na našem popotniškem področju pa bo to leto še malo manj razgibano, kot bi si želeli. Razlog tiči v koroni in omejitvah glede potovanj, velik razlog pa je tudi finančna nezmožnost, da bi si letos privoščili velika potovanja čez lužo za vse člane naše družine. Tako februarja načrtujeva krajše potovanje samo naju z Miho, marca kratko smučanje z otroki v Sloveniji, aprila Cape Verde s prijatelji, nato pa road trip  in obisk prijateljev v Valencii. Konec šole si želimo okronali z jadranjem po Grčiji in nato s počitnicami v naši prikolici v Orseri. Držimo pesti, da uspe, vsaj nekaj od tega.  

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.