Resnične izpovedi

Že odštevate dneve do ljubljanskega maratona?

Se spomnite mojega podviga pred dvema letoma? Uspelo mi je preteči 42 kilometrov dolg maratan. Še vedno sem ponosna na ta dosežek. Letos so za mano dva krajša maratona, na 26. ljubljanski maraton pa se nisem prijavila, a vseeno želim z vami deliti pomembno informacijo, ki bo mogoče vam, ki ga nameravate preteči, prišla prav.

Dragi moji tekači, vsi, ki se to poletje pripravljate na 26. ljubljanski maraton, vedite, da sem v mislih z vami. Močno močno navijam za vas. Ne, letos se sama nisem odločila za prijavo, ampak to ne pomeni, da sem opustila tek. Še vedno sem zelo aktivna. Tečem in tekla bom po plažah in lovila zadnje sončne žarke pred zimo. Šport mi veliko pomeni, tako da mi ni težko zjutraj zgodaj vstati in preteči svojo zastavljeno destinacijo. Včasih se mi pridružijo otroci, včasih Miha. Super se imamo, ko tečemo po stezah med borovci in nas spremlja prekrasen pogled na sinje modro morje. Takrat sem povsem lahkotna, sproščena, pozabim na vse skrbi, občutek imam, da sem svobodna …

Lahko vam zaupam, da je neverjeten občutek, ko pretečeš izredno dolg maraton. Seveda brez dobrih predpriprav ne gre. Vse moje vtise, pot, solze, garanje … sem strnila v blogu Moja velika zmaga: prvič na 42 kilometrov dolgem maratonu. Če ga še niste uspeli prebrati, vljudno vabljeni, da to storite danes. Mogoče koga izmed vas, ki še ni 100-odstotno odločen za ta podvig, spodbudim, da se prijavi.

Vsem, ki nameravate na svojem seznamu uspehov za leto 2022 narediti kljukico pri maratonu in se že trdo pripravljate za 26. ljubljanski maraton, naj zaupam, da je Vzajemna, Varuh zdravja, za vas pripravila posebno ugodnost. Ne odlašajte, ponudba traja le do 13. 10. 2022. Pridobitev kode za popust je preprosta. Izpolnite le obrazec in jo prejmete v roku 24 ur na elektronski naslov. Prijavnina je za njihove zavarovance oziroma člane programa Varuh zdravja, ki izpolnijo obrazec, za 5 evrov nižja od redne prijavnine. Dodatna ugodnost: ob prijavi na enega izmed dogodkov vam pripada tudi tekaška majica Varuh zdravja! Včlanite se v program zvestobe TUKAJ in si zagotovite super ugodnost.

In zaključimo ta kratki tekaški blog z modro mislijo Jamesa Dysona: ”Tek me je naučil, da moraš najbolj pritisniti, ko te noro boli in bi najrajši odnehal. Uspeh je pogosto za naslednjim ovinkom.” Tecimo, tecite …

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.